Auto kopen? Doe de online check en ontdek

Ben je al lange tijd in het bezit bent van een rijbewijs of heb je sinds kort het roze pasje op zak? Het zou kunnen dat je toe bent aan de aanschaf van een auto. Er is een groot aanbod van verschillende merken en modellen waar je uit kunt kiezen. Zoek je echt een koopje? Houd er dan rekening mee dat er bij het kopen van een auto veel meer kosten komen kijken dan alleen de aankoopprijs. Op www.rdwkenteken.net kun je hier veel informatie over vinden.

Maak je keuze

Bij een tweedehands auto is de kans bijvoorbeeld veel groter dat er iets kapot gaat dan bij een nieuwe auto. Aan de andere kant zijn de verzekeringskosten bij een tweedehands auto een stuk lager dan bij een nieuwe auto. De voor- en nadelen van een tweedehands of nieuwe auto kun je vinden op www.rdwkenteken.nl. Voor welke auto je ook kiest, wanneer er een voertuig op je naam staat heb je een aantal verplichtingen, zoals:

  • het hebben van een WA verzekering
  • verantwoordelijkheid voor een APK goedgekeurd voertuig
  • het betalen van motorrijtuigenbelasting

What you see is not what you get

Aan de buitenkant van een auto kun je niet zien wat de technische staat van de auto is, of hoe zuinig de auto is en uit welk jaar deze komt. Wil je bij de aankoop van een tweedehands auto niet voor nare verrassingen komen te staan? Dan is het raadzaam om eerst meer te weten te komen over de auto zelf. Kijk daarom snel op www.rdwkenteken.net en vraag hier de door jou gewenste voertuiggegevens op via de superhandige online kenteken check!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *