E-sigaretten voordelig aanschaffen

Wil je beginnen met elektrisch roken? Schaf voordelig een e-sigaret aan en maak kennis met deze manier van roken. Veel rokers hebben hier nog geen kennis mee gemaakt. Het is desondanks geen nieuw fenomeen. Wel stond het e-roken circa tien jaar geleden duidelijk nog in de kinderschoenen, maar vandaag de dag kun je goed uitziende en uitstekend werkende e-sigaretten kopen. Op het internet zijn deze te vinden op webshops die allerlei e-sigaretten en verwante producten verkopen. Als je wilt beginnen met e-sigaretten is het raadzaam om eens op dit soort sites te kijken. Op het internet worden de e-sigaretten namelijk voordeliger aangeboden dan in de winkel. Je kunt op het internet namelijk de prijzen eenvoudig vergelijken.

Imago van de e-sigaret

e-sigaret aanschaffenOver de e-sigaret zijn de laatste tijd veel nieuwsberichten verschenen. In sommige Europese landen geldt er zelfs nog een strenge wetgeving omtrent de elektrische sigaretten. Eigenlijk is dat belachelijk, want e-sigaretten zijn minder ongezond dan sigaretten van tabak. Terwijl deze wel gewoon zijn toegestaan. Hierbij valt te denken aan een land als België. Je mag hier wel elektrische sigaretten komen, maar het mogen geen elektrische sigaretten met nicotine zijn. Gewone kankerverwekkende sigaretten zijn wel verkrijgbaar. Dat is natuurlijk de wereld op zijn kop.

In de media verschijnen ook regelmatig negatieve berichten over de e-sigaret, maar mogelijk dat deze berichten door de tabakslobby de wereld in worden geholpen. Sigarettenfabrikanten vrezen dat e-sigaretten een nieuwe rage wordt en zij zijn genoodzaakt om een tegengeluid kenbaar te maken. Dit doen ze onder meer door onderzoeken financieel te ondersteunen. Dit soort onderzoeken nemen vaak één schadelijke e-sigaret onder de loep en vervolgens wordt er gepubliceerd dat e-sigaretten even schadelijk of soms zelfs schadelijker zijn dan e-sigaretten. Laat je door dit soort berichten niet van de wijs brengen. Uiteraard is het belangrijk om zelf ook kritisch te zijn, maar dit soort berichten zijn vaak nonsens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *